Feesten in een familiaal kader…maar toch op culinair topniveau

Feesten in een familiaal kader maar op culinair topniveau, dat is waar Wolfstee zich al jarenlang in specialiseert. Iets speciaals te vieren? De goede bedrijfsresultaten vieren of liever nog eens met de ganse familie samenkomen? De mogelijkheden zijn legio. Een leuke feestlocatie waar jong en oud zich WELKOM voelt! Uiteraard gebeurt dit alles met respect voor de geldende Corona – maatregelen.

Tijdens de wintermaanden trekken we in onze orangerie de sfeer van de Wolfstee pop-up door. Denk aan een sfeervolle houten parketvloer en een authentieke open haard met de geur van smeulend hout. Kortom….het perfecte recept voor de ECHTE winterse gezelligheid!

Tijdens de zomermaanden geniet u van het aperitief op één van onze terrassen, terwijl de jongsten onder ons zeker hun hartje kunnen ophalen in onze kindvriendelijke speeltuin.

Wat zeggen klanten over onze feesten

Gezellig restaurant met lekker eten! Niet lang moeten wachten ondanks de drukte! Fijne en vriendelijke bediening.
Leuke avond gehad!

Samuël V

De bediening en ontvangst was super, kon niet beter. Ook werd er rekening gehouden met onze kinderen. Ze waren zeker zo welkom als de volwassenen. Niet lang moeten wachten op ons eten, het was voldoende en zeer lekker. We komen zeker nog eens terug.

Vera S.

We hadden in de pop-up geboekt en zowel de sfeer als de aankleding waren zeer gezellig. Je waant je in een hut in de bergen. We hebben een aangename avond gehad met lekker en verzorgd eten, een dikke pluim ook voor de vriendelijke bediening! Iedereen in de zaak was trouwens vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Christel B.