Reserveer snel en eenvoudig…

Reserveren kan 24 / 7 snel en eenvoudig door gebruik te maken van onze handige reservatie-module. U ziet onmiddellijk de beschikbaarheid op de datum en uur van uw keuze. Als laatste stap van uw reservatie ontvangt u onmiddellijk een automatische bevestiging.

Alvorens een reservatie te plaatsen, let zeker op volgende aandachtspunten aub:

  • Op zaterdagavond is het enkel mogelijk om te reserveren om 16u30 of 17u (met vertrek om 19u15) of vanaf 19u30. 
  • Maandag en dinsdag zijn onze vaste sluitingsdagen (tenzij deze op een feestdag vallen), op woensdag en donderdag zijn wij enkel voor de lunch geopend. 
  • Tijdens uw reservatie – aanvraag, kan u kiezen voor een tafeltje op ons winterterras of in onze brasserie. Indien u één van deze zones niet te zien krijgt, is deze reeds volzet. 
  • CORONA UPDATE: Momenteel is het enkel toegelaten om met max 6p aan 1 tafel plaats te nemen. Wenst u met meer te komen, dan kan (EN mag!) dit perfect…maar zal het wel aan meerdere tafels zijn. Online kan u reserveren tem 8 personen, hiervoor voorzien we dus standaard 2 tafels. Wenst u met een groter aantal te reserveren, kan u ons contacteren via reservatie@wolfstee.be. Wij kijken dan graag even wat er mogelijk is voor u.
  • Vergeet zeker uw “Corona Safe Ticket” niet, u hebt het zowel nodig op ons winterterras als in onze brasserie. 
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht bij aankomst / vertrek en bij verplaatsingen in de zaak.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP! 


Wat zeggen onze klanten over Wolfstee

Gezellig restaurant met lekker eten! Niet lang moeten wachten ondanks de drukte! Fijne en vriendelijke bediening.
Leuke avond gehad!

Samuël V

De bediening en ontvangst was super, kon niet beter. Ook werd er rekening gehouden met onze kinderen. Ze waren zeker zo welkom als de volwassenen. Niet lang moeten wachten op ons eten, het was voldoende en zeer lekker. We komen zeker nog eens terug.

Vera S.

We hadden in de pop-up geboekt en zowel de sfeer als de aankleding waren zeer gezellig. Je waant je in een hut in de bergen. We hebben een aangename avond gehad met lekker en verzorgd eten, een dikke pluim ook voor de vriendelijke bediening! Iedereen in de zaak was trouwens vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Christel B.