Reserveer snel en eenvoudig…

Reserveren kan 24 / 7 snel en eenvoudig door gebruik te maken van onze handige reservatie-module. U ziet onmiddellijk de beschikbaarheid op de datum en uur van uw keuze. Als laatste stap van uw reservatie ontvangt u onmiddellijk een automatische bevestiging. Check dus zeker ook uw spam – folder.

Alvorens een reservatie te plaatsen, let zeker op volgende aandachtspunten aub:

  • Maandag en dinsdag zijn onze vaste sluitingsdagen (tenzij deze op een feestdag vallen), op woensdag en donderdag zijn wij enkel voor de lunch geopend. 
  • Tijdens uw reservatie – aanvraag, kan u kiezen voor een tafeltje op ons winterterras of in onze brasserie / orangerie. Indien u één van deze zones niet te zien krijgt, is deze reeds volzet. 
  • Wenst u voor meer als 10 personen te reserveren, dit kan snel en eenvoudig  via mail aan reservatie@wolfstee.be. Indien u online verschillende (kleinere) tafels boekt, kunnen we niet garanderen dat deze naast of in de buurt van elkaar gelegen zijn.

Graag tot snel! 


Wat zeggen onze klanten over Wolfstee

Gezellig restaurant met lekker eten! Niet lang moeten wachten ondanks de drukte! Fijne en vriendelijke bediening.
Leuke avond gehad!

Samuël V

De bediening en ontvangst was super, kon niet beter. Ook werd er rekening gehouden met onze kinderen. Ze waren zeker zo welkom als de volwassenen. Niet lang moeten wachten op ons eten, het was voldoende en zeer lekker. We komen zeker nog eens terug.

Vera S.

We hadden in de pop-up geboekt en zowel de sfeer als de aankleding waren zeer gezellig. Je waant je in een hut in de bergen. We hebben een aangename avond gehad met lekker en verzorgd eten, een dikke pluim ook voor de vriendelijke bediening! Iedereen in de zaak was trouwens vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Christel B.