Be part of the excitement!

UNIEK IN DE KEMPEN!

Op ons overdekt terras dompelen we jou onder in sferen van intimiteit.  Een sfeervolle inkleding, kleurrijke accenten en een kaart boordevol frisse suggesties maken het zomerse plaatje alvast compleet!

Wolfstee wordt DE ideale locatie voor een originele lunch of een sfeervol diner met vrienden of familie…

Overtuigd? Reserveer dan NU je tafeltje. De plaatsen op ons overdekt terras zijn beperkt. Op drukke dagen (bv zaterdagavond) reserveer je dan ook best een 3 weken op voorhand….

PS: Lekker genieten terwijl de kids in onze speeltuin ravotten? Dan kies je het beste een tafeltje in ons tuinterras. Ons overdekt terras biedt immer geen zicht op de speeltuin.

Wat zeggen klanten over onze pop-up

Gezellig restaurant met lekker eten! Niet lang moeten wachten ondanks de drukte! Fijne en vriendelijke bediening.
Leuke avond gehad!

Samuël V

De bediening en ontvangst was super, kon niet beter. Ook werd er rekening gehouden met onze kinderen. Ze waren zeker zo welkom als de volwassenen. Niet lang moeten wachten op ons eten, het was voldoende en zeer lekker. We komen zeker nog eens terug.

Vera S.

We hadden in de pop-up geboekt en zowel de sfeer als de aankleding waren zeer gezellig. Je waant je in een hut in de bergen. We hebben een aangename avond gehad met lekker en verzorgd eten, een dikke pluim ook voor de vriendelijke bediening! Iedereen in de zaak was trouwens vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Christel B.