Be part of the excitement!

Op ons overdekt terras brengen we je op elk moment in zomerse sferen. Niets zo rustgevend als lunchen of dineren in unieke bloemenpracht. Een terras om  “U” tegen te zeggen,  UNIEK in de Kempen!

Zit het weer een beetje tegen, geen nood. Het terras is overdekt en in een mum van tijd maken we dit gezellig warm en winddicht. Een absolute must met het Belgische weer….

Wolfstee wordt DE ideale locatie voor een originele lunch of een sfeervol diner met vrienden of familie…

Overtuigd? Reserveer dan NU je tafeltje.

    PS: De plaatsen zijn beperkt dus reserveer zeker tijdig (ruim 2 weken op voorhand) voor een tafeltje tijdens onze meest    drukke momenten.

Wat zeggen klanten over onze pop-up

Gezellig restaurant met lekker eten! Niet lang moeten wachten ondanks de drukte! Fijne en vriendelijke bediening.
Leuke avond gehad!

Samuël V

De bediening en ontvangst was super, kon niet beter. Ook werd er rekening gehouden met onze kinderen. Ze waren zeker zo welkom als de volwassenen. Niet lang moeten wachten op ons eten, het was voldoende en zeer lekker. We komen zeker nog eens terug.

Vera S.

We hadden in de pop-up geboekt en zowel de sfeer als de aankleding waren zeer gezellig. Je waant je in een hut in de bergen. We hebben een aangename avond gehad met lekker en verzorgd eten, een dikke pluim ook voor de vriendelijke bediening! Iedereen in de zaak was trouwens vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Christel B.