UPDATE 12 MEI 2021
Momenteel zijn er grote werkzaamheden bezig in de omgeving van Wolfstee.  De situatie kan veranderen, afhankelijk het tijdstip van uw reservatie. 
Vanaf 16 mei tot 26 juni: 
1. Vanuit de richting Herentals (Brug “De Beuckelaer”) kan u Wolfstee bereiken langs de N13 (kruispunt Rozehofke). Vanuit Wolfstee dient u echter een omleiding te volgen via Toekomstlaan en de Herenthoutseweg. OPGELET: toegang met de auto via Rietbroek is NIET MOGELIJK omwille van een tractorsluis. Bent u met de fiets, dan kan dit wel een alternatief zijn.
2. Vanuit de richting Grobbendonk (N13) kan u Wolstee bereiken langs de N13 (kruispunt Rozehofke). Ook terugrijden vormt geen probleem langs deze route.
3. Via industriezone of  E313, danvormt er zich geen enkel probleem om vlot tot op Wolfstee te rijden. Mogelijks kan u op het einde van uw weg wel een bord “‘doodlopende straat / wegenwerken” tegenkomen. Deze mag u negeren, Wolfstee blijft vlot bereikbaar langs deze weg.
Na 26 juni:

Wolfstee zal NIET bereikbaar zijn via de N13, kruispunt RozehofkeOPGELET: toegang met de auto via Rietbroek is NIET MOGELIJK omwille van een tractorsluis. Bent u met de fiets, dan kan dit wel een alternatief zijn.

Alternatieve toegangsmogelijkheden:
1. Volg de N13 tot in Bouwel, neem de Oprit Herentals West richting Hasselt en neem de eerste afrit “Herentals Industrie”. Van daaruit kan u gele pijlen richting de brasserie zien.
2. Neem de omlegging via de Herenthoutseweg (’t Klein Saske) en de Toekomstlaan (thv Mercedes garage). Volg de gele pijlen richting de brasserie.
Op beide trajecten gaat u op het einde van uw rit (thv Wolfstee en Doe het Zelf Verwimp) een aantal borden “doodlopende straat” tegen komen. Wolfstee is echter via deze weg nog wel volledig bereikbaar.
Onze excuses voor het ongemak.

Deel dit artikel